Simpel søgning

 

  Detaljeret søgning

Navn
By eller postnummer
Søgebegreb / branche
 
Søg resultater per side
25 50 100

Søgetips
søger systemet altid fra et ords begyndelse af efter overensstemmelser:

For eksempel:

hus

Som søgeresultat får man alle begreber, som begynder med HUS: HUSTEKNIK, HUSHOLDNINGSVARER, EJENDOMS- OG HUSKØB

For søgning efter dele af et ord kan De stille en * foran. Denne søgning giver en omfattende resultatliste, men tager også noget længere tid.

For eksempel:

*hus

I resultatlisten ses alle begreber, hvor HUS er en del af ordet: HUSDYR, HUSHOVMESTER, men også ÅRHUS

Professionelle for professionelle!

Torontos Universitets fortegnelse over forelæsninger og feriebillederne af Mathilde L. interesserer Dem ikke?! De søger på nettet blot efter en bilforhandler i København eller en hundesalon i Kolding? En klassisk sag for Dansk Internet Register!

Vi lever i et informations- og videnssamfund. Den hurtige og korrekte information er grundlaget for økonomisk succes, og viden er magt. Men en strøm af ustrukturerede informationer gør os snarere magtesløse end vidende. I tider med det verdensomspændende internet består kunsten ikke længere i at ophobe informationer, men målrettet at gøre dem tilgængelige.

Og denne kunst mestrer vi!

Vi - dvs. et professionelt team af forretningsfolk, programmører, grafikere, datafreaks og computerkunstnere, som har sammensat kommunikationsdata og brancheinformationer fra erhvervsmæssige internet-deltagere fra hele Danmark i Dansk Internet Register og har forberedt dem til professionel søgning.

Vi har et indgående kendskab til moderne teknologier og internetspecifikke marketingkoncepter - men vi taler ikke "fagkinesisk", men Deres sprog! Kontakt os - og vi rådgiver Dem!

Dansk Internet Register – for at De ikke skal drukne i en strøm af informationer!

Internettet bliver mere og mere populært som informationskilde. Især forbrugere og erhvervsdrivende gør i stigende omfang brug af mediet for at finde udbydere af varer og serviceydelser eller nye forretningspartnere. Det er ikke uden grund!

Hvor ellers er det muligt at få masser af oplysninger om en udbyder, men helt uforbindende?! Den velvilligt indstillede bruger må imidlertid fortvivle, når han eksperimenterer med internet-søgning og får tusindvis af resultater, som han så må gå igennem for at finde den ønskede oplysning. Fortab Dem ikke i det store WWW - få bedre resultater i Dansk Internet Register!

Tæppet går op for det helt store show! Endelig på nettet - og hvad så?

Stadig flere udbydere af varer og serviceydelser har forstået, at nye forretningspartnere og kunder også kan findes på andre måder end ved lysreklamer. Og derfor bruger ikke kun "global players" World Wide Web til international konkurrence, men også selvstændige erhvervsdrivende, små og mellemstore virksomheder, som her finder en moderne platform til at vise profil og knytte nye kontakter. De sprænger den for snævre ramme for den kortvarige og alligevel dyre reklameannonce i den regionale presse, De når ud til et uendeligt større antal interesserede end ved det lokale reklameskilt eller folderen i omegnen – men kun hvis De også ses i de utallige funklende internet-stjerners omløbsbane!

Derfor er det ikke nok kun "at være på nettet" med Deres udbud – De skal også findes! Registrér Dem i Dansk Internet Register for erhvervsdeltagere! Her og nu.kolofon
copyright
privacy