Simpel søgning

 

  Detaljeret søgning

Navn
By eller postnummer
Søgebegreb / branche
 
Søg resultater per side
25 50 100

Søgetips
søger systemet altid fra et ords begyndelse af efter overensstemmelser:

For eksempel:

hus

Som søgeresultat får man alle begreber, som begynder med HUS: HUSTEKNIK, HUSHOLDNINGSVARER, EJENDOMS- OG HUSKØB

For søgning efter dele af et ord kan De stille en * foran. Denne søgning giver en omfattende resultatliste, men tager også noget længere tid.

For eksempel:

*hus

I resultatlisten ses alle begreber, hvor HUS er en del af ordet: HUSDYR, HUSHOVMESTER, men også ÅRHUS

Dansk Internet Register - Hvad er det?
I Dansk Internet Register for erhvervsdeltagere er internet-aktive virksomheder, selvstændige erhvervsdrivende, organisationer og offentlige institutioner – sorteret efter branche – registreret med deres webside. Med andre ord: I Dansk Internet Register finder De kontakt til de danske internet-deltagere, som ikke af rent private, men af professionelle årsager præsenterer sig med en hjemmeside på nettet. Vi beder Dem bemærke, at fuldstændigheden og aktualiteten af registret ikke kan garanteres på ethvert tidspunkt, hvor det bruges, på grund af de særlige træk, der gør sig gældende ved internettet som medie, som hele tiden er under forandring.

Hvorfor findes Dansk Internet Register?
Dansk Internet Register for erhvervsdeltagere er ikke kun en yderligere global søgemaskine. Tværtimod – Dansk Internet Register sætter på velgørende vis grænser for det uendelige ved World Wide Web. Her søger De præcis i stjernesystemet under den omløbsbane, hvor De hører hjemme, for i Dansk Internet Register er kun danske, ikke-private internet-deltagere registreret. Dansk Internet Register hjælper Dem med i det store World Wide Web at finde nye forretningspartnere, kunder eller leverandører specielt inden for Danmark.

Hvem laver Dansk Internet Register?
Dansk Internet Register for erhvervsdeltagere produceres i den tyske mediemetropol Hamborg af DAD Deutscher Adressdienst GmbH i.L.. Her er et team af forretningsfolk, programmører, grafikere, datafreaks og computerkunstnere med mange års erfaring inden for international business-kommunikation beskæftiget med at indsamle og behandle virksomheds- og kommunikationsdata samt stille dem til rådighed for Dem på internettet ved hjælp af de mest moderne teknologier.

Hvorfor bør jeg registreres i Dansk Internet Register?
Modspørgsmål: Hvorfor ikke? Alvorligt talt: De er med Deres produkter eller serviceydelser gået på nettet for at bruge denne i sammenligning billige platform til profilering langt ud over det regionale område. De ønsker ikke kun at være til stede på internettet, men også at blive set. Det er helt fint! I Dansk Internet Register bliver De fundet - og netop af de mennesker, som målrettet søger erhvervsinformationer i Danmark.

Helt fint - og hvad koster det mig?
Registreringen af Deres basisoplysninger (firmanavn/navn, by, branche og webadresse) koster ikke noget, niente, nothing! De sender os Deres registreringsoplysninger – og så er De allerede på! Der kommer kun omkostninger, hvis De ønsker en fremhævelse og bestiller en annonce.

Hvordan kan jeg gøre reklame i Dansk Internet Register?
Ønsker De at bruge Dansk Internet Register for erhvervsdeltagere som multiplikator for Deres reklamebudskab, så bestil en annonce! Vore kunderådgivere oplyser Dem om muligheder, kontraktsbetingelser og omkostninger.kolofon
copyright
privacy