Simpel søgning

 

  Detaljeret søgning

Navn
By eller postnummer
Søgebegreb / branche
 
Søg resultater per side
25 50 100

Søgetips
søger systemet altid fra et ords begyndelse af efter overensstemmelser:

For eksempel:

hus

Som søgeresultat får man alle begreber, som begynder med HUS: HUSTEKNIK, HUSHOLDNINGSVARER, EJENDOMS- OG HUSKØB

For søgning efter dele af et ord kan De stille en * foran. Denne søgning giver en omfattende resultatliste, men tager også noget længere tid.

For eksempel:

*hus

I resultatlisten ses alle begreber, hvor HUS er en del af ordet: HUSDYR, HUSHOVMESTER, men også ÅRHUS

Copyright

© DAD Deutscher Adressdienst GmbH i.L. 2007 - 2019
Alter Wall 65
20457 Hamborg
Tyskland

Alle rettigheder forbeholdes. Kopi eller mangfoldiggørelse - også uddrag – samt benyttelse af oplysningerne – også delvis – til reklameformål retsforfølges på grund af overtrædelse af konkurrencelovgivningen eller loven om ophavsret. Overtagelse af indholdet i datasystemer og anvendelse af registret til erhvervsmæssigt salg af adressemateriale er forbudt.

På grund af de særlige forhold, der gør sig gældende ved indhold i databaser, skal der gøres opmærksom på, at der ikke gives garanti eller hæftes for fuldstændigheden, aktualiteten og rigtigheden af oplysningerne eller for indholdsmæssige eller tekniske fejl. Dermed er alle krav på skadeserstatning udelukket.

I henhold til § 33 i den tyske lov om databeskyttelse skal der for en ordens skyld gøres opmærksom på, at alle oplysninger gemmes elektronisk med henblik på udarbejdelse og rådighedsstillen af registret.kolofon
copyright
privacy